Головна | Вітання | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Слава Ісусу Христу! Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | Слава Ісусу Христу! Вітаємо Вас,Гість | RSS

Путівник сайту
Міні-вісточки
Наша історія
Друзі пропонують
Категорії розділу
Уродини [577]
Іменини [15]
Інше [46]
Наша статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вітаємо нового користувача Микола
Перша сторінка » 2022 » Червень » 25 » ВІТАЄМО САМБІРСЬКО-ДРОГОБИЦЬКУ ЄПАРХІЮ УГКЦ З 29-РІЧНИЦЕЮ! НА СЛАВУ БОЖУ!
11:57
ВІТАЄМО САМБІРСЬКО-ДРОГОБИЦЬКУ ЄПАРХІЮ УГКЦ З 29-РІЧНИЦЕЮ! НА СЛАВУ БОЖУ!

СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! ВІТАЄМО САМБІРСЬКО-ДРОГОБИЦЬКУ ЄПАРХІЮ УГКЦ З 29-ЛІТТЯМ! НА СЛАВУ БОЖУ!

 

Преосвященні владикм Ярославе (Приріз), кир Григорію (Комар), отче-декане Самбірський Богдане (Добрянський), отче-декане Старосамбірський Михайле (Николин), благочестиві отці-парохи Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ! Дорогі нам отці Ігорю (Козанкевич), Богдане (Леховичу), Андрію (Кітику), Олеже (Чупа)! Служителі БФ «Карітас» СДЄ та РЦ «Назарет»! Всечесні отці-провідники та просвітителі, з якими Господь зустрів нас у часі духовних шукань – о. Олеже (Чупа),  о. Олеже (Турків), о. Михайле (Олійник), о. Романе (Шестак), о. Тарасе (Рисей), брати-семінаристи Дрогобицької духовної семінарії УГКЦ.

Дорога Самбірсько-Дрогобицька єпархіє УГКЦ, Христова паство, любі друзі-паломники, мігранти та їх родини, дорогі координатори пішої проші «Самбір-Зарваниця»: Людмило Пушкар,  Галино Заячкевич, п. Богдане Стецик,  Галино Танчук,  Ярославе Карпінець, Любо Заячківська,  Світлано Свашак, Оксано Крайчик,  а в ваших особах, усі паломники, помічники та жертводавці. Усі віряни і милосердники, які стрічали і приймали нас у свої оселі, і родини, з чиїх рук ми приймали благословення, добро та увагу. Дорогі діточки, молоде – надіє і цвіте нашої Святої Церкви. Увесь український християнський народе, об’єднаний Христом біля Самбора-Дрогобича! 

Святкуємо нині з Вами! І щиросердно вітаємо з 27-річницею Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ. Ця велика дата і величне святочне дійство! Після страшних гонінь та нищення нашої Церкви, нашого духовенства – це час великого благодарення Господу. Це час найпромовнішого свідчення – Церква Христова Жива! Її не вбити, не зламати, не скорити. Вона квітує, відбудовується, жертвує, спасає народ, веде до Бога.

Молимо Господа за здоров'я на Многії Благії Літа тим, хто нині з ревністю та відданістю примножує  духовні скарби Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ. І нехай пом'яне  Господь у Царстві Своїм кожного свого слугу, який  прислужився до розбудови Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ.

Вічная пам'ять упокоєним у Бозі владиці Юліану Вороновському, організатору та духовному провіднику прощі "Самбір-Зарваниця"отцю Василю Поточняку.

Для нас, мігрантів та паломницької спільноти "Самбір-Зарваниця", Самбірсько-Дрогобицька єпархія УГКЦ стала рідною матір"ю. Тут, завдяки покійному отцю Василю Поточняку, розпочалися перші зустрічі мігрантів та їх родин (з 2005 р.) та їх нічні піші прощі до Грушева, а з 2006 року, завдяки отцям Василеві Поточняку та Ігорю Козанкевичу започаткувалася піші прощі з Самбора до Зарваниці. Рідними нам стали Молодіжна комісія у Дрогобичі, «БФ «Карітас»С-ДЄ, РЦ «Назарет». Тут відбулося багато духовних заходів, вишколи, реколекції, духовні порадні. З особливою любов’ю згадуємо село Грушів і ласкавий покров Чудотворної ікони Грушівської Богоматері. З вдячнісю згадуємо о. Миколая Ковалишина та монастир у Лаврові, дякуємо Богу за парохію та вірян церкви Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ у Самборі,  з якої від образу Самбірської Божої Матері ми щороку вирушаємо у далеку 260-300-кілометрову дорогу до Марійського духовного центру "Зарваниця" на Тернопільщині. Дякуємо душевно-милому і багатому серцем парохіяльному народу, бо звідси починається наше велике родинне єднання. Сьогодні день подяки. Дякуємо всім, а особливо тим, кого забули пригадати. Ваша віра і жертовність запалюють нас. І у часі Вашого святкування ми долучаємося до Вас молитвою. А найбільше хочеться дякувати і співати: - Слава Богу за все! Ви – дивовижний Божий народ! Бережіть і примножуйте те, що маєте! Гордіться, що ви – християни! Моліться за духівників, Христових провідників. Нехай Бог і все Боже нас ріднить на українській землі. Щедрі, багаті, повні Божої благодаті Многая-Благая Літ Вам!

Паломницька спільнота «Самбір-Зарваниця»

Категорія: Уродини | Переглядів: 897 | Додав(ла): Оксана | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Червень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук
Прочанські вітання
[13.12.2022]
Вітаємо Андріану Шуригайло з Днем народження (0)
[12.12.2022]
Вітаємо Олександра Федорука з Ковеля (0)
[11.12.2022]
Наші вітання для Андріани Комарницької з Дрогобича (0)
Нові статті
[31.01.2022]
Чомусь мені все так здається... (0)
[27.01.2022]
Збірка заробітчанської поезії "Журавлині ключі" (0)
Свідчення
[07.09.2022][Враження]
Пісня "Ти моя Мати, Царице Небесна" (0)
[05.10.2021][Враження]
Відстані не мають значення, коли там мене чекають... (0)
[23.12.2019][Подяка]
Будьмо "скорі до слухання, повільні до говорення,  непоквапні до гніву" (0)
Друзі сайту


Копіюючи інформацію з сайту, робіть посилання на неї. © 2024