Головна | Каталог свідчень | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Слава Ісусу Христу! Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | Слава Ісусу Христу! Вітаємо Вас,Гість | RSS

Путівник сайту
Міні-вісточки
Наша історія
Друзі пропонують
Категорії розділу
Навернення [6]
Оздоровлення [11]
Інше чудо [10]
Враження [61]
Подяка [20]
Прохання [24]
Наша статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вітаємо нового користувача Микола
Головна » Свідчення » Інше чудо

Любов – багатогранна Божа Благодать
25.10.2012, 15:03

Слава Ісусу Христу!

Сьогодні хочу розповісти вам про дуже важливу Божу  Благодать  Любові. 

Любов – це багатогранна Божа Благодать, яка об’єднує  усі галузі та сфери життя. Вона є сильним двигуном усього  нашого життя,  який звільняє від усіх недоліків. Вона веде  до великих справ,  починаючи від особистих – в сім’ях,  на роботі, в транспорті … всюди, де діє від Ісуса. Але ми повинні зуміти отримати її та правильно використати (добрим словом,  ділом,   посмішкою).

Сьогодні я закликаю вас, аби кожен просив та прагнув  того невидимого безмежного духовного золота,  яке може кожному принести безкоштовні небесні дари. Та їх потрібно випросити в Ісуса! Показати, що ми хочемо навчитися її правильно використовувати не  тільки там, де вам приємно, а навіть там, де не неприємно. Людина, яка вам постійно робить зло, хвора чи яка себе занадто сильно опустила ще більше потребує нашої приязні через добру розмову спільну молитву. Своєю любов’ю ми здатні витягнути людину з найбільшої проблеми, тим самим здобувши те духовне золото. У  творах,  віршах, у Святому Письмі,  маленьких казках та великих романах багато можна прочитати про добро і зло, та суть одна – якщо ми будемо прагнути Божої Любові, то самі все зможемо змінити. Усі мої думки я поділив на чотири великі розповіді, пов’язані між собою.

Стосунки між людьми.

Вплив Любові на наше здоров’я.

Божа Благодать як ключ до само організованості.

Розвиток науки. Звідки беруться нові таланти та деякі думки про економію.

1. Стосунки між людьми

Хто читав мою попередню статтю про гординю, той зрозумів, я надіюся, що справжня Любов поглинає увесь негатив, який виникає в годині, загладжує всі болючі питання та лікує хвороби. Бо, на щастя,  негатив здатний переходити у позитив. Це як від ненависті до Любові – один крок. Для прикладу: спробуйте поговорити на будь-яку тему з позитивного боку. Що ви відчуєте на серці? – Любов.

Найвища ступінь Любові – це Любов, яку називають АГАПЕ (з грец. – Божа, безмежна). Аналізуючи Любов між людьми, я зробив висновок, що у кожного з нас є Любов, але дуже мала, якась штучна і несправжня... Погляньмо на такі прості речі: як ми ставимось до близьких, як поводимось на вулиці, на роботі чи на кожному кроці, які у нас висловлювання, культура розмови і т.д. Тому не хочеться багато говорити того, про що писав у статті про гординю „Зміни себе і зміниться світ”. Просто  зупиніть той безлад в наших думках і стосунках! Старайтеся якомога більше читати Біблію, молитви „Царю небесний”, „Отче наш” чи інші та викорінювати ті „нездорові” думки і слова, як бур’ян з городу. Пам’ятайте слова нашої відомої поетеси Ліни Костенко: „Людині бійся душу ошукать, бо в цьому схибиш – то уже навіки”. Тоді Благодать Єдиної Любові налагодить наше життя, як вилікувала моє.

У процесі мого духовного росту я намагався використовувати у своїй лексиці позитивні слова, і продовжую удосконалюватись. Навіть, коли виникне підступна думка чи хтось почне „сипати” негатив – відразу відганяйте це, замінюючи приємним. Бо  тоді закликаємо до себе стільки радості, що не можемо навіть собі уявити. Звичайно, ми не завжди зможемо встигнути проконтролювати свої думки (слова, вчинки) – ми ж не святі. Але ми повинні прагнути до святості! Тоді спільними зусиллями ми викоренимо зло. Потрібно лише прикласти невеликі зусилля молитвою, ділом чи словом. Щодо фізичної сили, то її використовуймо лише в межах допустимого. Та інколи, на жаль, в сім’ях надто часто використовують силу як метод покарання. Батькам слід пам’ятати, що коли у сім’ї є Божа Любов – там завжди пануватиме порядок, гармонія та самодисципліна.

Хоч би які розлючені ми були, стараймося замість злості використати Божу усмішку чи кілька добрих слів, які здатні піднести настрій. Це і буде тією Божою Благодаттю, яка воно діє нині, як природа, ліси, птахи,  врожай, та інше.  І дякуймо за все, дорогі! Бо за кжну малу вдячність і прославу Творця прийде у світ більше Любові. Кожен незначний позитив завжди повертається сторицею.

Хто читає Біблію, той розуміє, як діє Святий Дух разом з Отцем через сина Ісуса Христа. Це описано в багатьох місцях Святого Письма. Ви спитаєте: Що я повинен робити, аби спастися? Я вам відповім: Вірити, просити і прославляти усе через Ісуса Христа, бо після воскресіння він отримав всю владу над світом. А хто не захоче коритися волі Сина Божого – той не матиме Божої благодаті. Ви спитаєте: А що таке та Божа благодать? Я вам відповім: Це ласка від Бога, подарована, як здоров’я чи мудрість, чи інша річ. Як Віра, Надія І Любов, Благодать тримає нас в Божій опіці. З допомогою сильної віри ми можемо отримати таку Божу Благодать, що навіть до кінця не зможемо її ні осягнути, ні збагнути. Доказом цього є те, що я був „не ходячою” людиною, а зараз можу ходити і робити все, окрім дуже важкої роботи. Я отримав Благодать збагнути істину. Дякую за цей неоціненний дарунок з неба! В результаті, я збагнув, звідки беруться усі наші проблеми. Але до цього треба пройти певний шлях. І у кожного він свій – довгий чи короткий. Та, насамперед, в нашому духовному рості найважливіше є бажання. Ми мусимо захотіти прагнути Божої Любові. Прагнути її так, як прагне олень до води. А коли отримаємо її, то до нас будуть тягнутися однодумці. І, викорінюючи зло, разом ми зможемо вплинути навіть на державні питання. Хай Бог допоможе нам у цьому! Слава Ісусу Христу!

                                                                                       З Вірою та Любов’ю до вас В’ячеслав Мельник

 

Категорія: Інше чудо | Додав(ла): Оксана
Переглядів: 2080 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Прочанські вітання
[13.12.2022]
Вітаємо Андріану Шуригайло з Днем народження (0)
[12.12.2022]
Вітаємо Олександра Федорука з Ковеля (0)
[11.12.2022]
Наші вітання для Андріани Комарницької з Дрогобича (0)
Нові статті
[31.01.2022]
Чомусь мені все так здається... (0)
[27.01.2022]
Збірка заробітчанської поезії "Журавлині ключі" (0)
Свідчення
[07.09.2022][Враження]
Пісня "Ти моя Мати, Царице Небесна" (0)
[05.10.2021][Враження]
Відстані не мають значення, коли там мене чекають... (0)
[23.12.2019][Подяка]
Будьмо "скорі до слухання, повільні до говорення,  непоквапні до гніву" (0)
Друзі сайту


Копіюючи інформацію з сайту, робіть посилання на неї. © 2024