Головна | Каталог свідчень | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Слава Ісусу Христу! Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | Слава Ісусу Христу! Вітаємо Вас,Гість | RSS

Путівник сайту
Міні-вісточки
Наша історія
Друзі пропонують
Категорії розділу
Навернення [6]
Оздоровлення [11]
Інше чудо [10]
Враження [61]
Подяка [20]
Прохання [24]
Наша статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вітаємо нового користувача Микола
Головна » Свідчення » Навернення

Роздуми про власні гріхи
14.04.2013, 20:44

«Гріх – не просто помилка, провина, це саме порушення Божої волі»

Людина створена для того, щоб Бога славити, поклонятися йому і служити, і таким чином спасти свою душу. Бог є Любов!  Любов є там, де є добро. І хто в любові перебуває, перебуває в Бозі, навчає нас Ісус Христос. Фундаментом є любов до ближнього і від цього треба починати, бо на цьому опираються всі Божі заповіді. Та Божий задум  часто зустрічає на своєму шляху перепону, якою є свобідна воля людини, що не згоджується з волею Божою, а шукає свої стежки до примарного щастя. Ці стежки, розходячись з дороговказами Божих законів, можуть привести людину до непоправних наслідків, від яких страждатиме, як вона сама, так і  оточуючі її люди. Та найбільшою трагедією цих шляхів, що ідуть наперекір Божій волі, є втрата щасливої вічності. Людина втрачає її через смертні важкі гріхи та небажання повстати з них. «Не гріх ранить найбільше Моє Серце, - говорить Ісус святий Йосифа Менендез, - Його крає те, що падші душі не звертаються до Мене». Однак, людина зранена гріхом не здатна глибоко це зрозуміти. Причиною зла, страждань, є часто ми самі. Особливо через нестриманість. Нечистий дух не заспокоюється поки не опанує людиною. Людина є для нього єдиною і найважливішою здобиччю. Все дасть людині аби вона віддала йому свою душу. Іде споконвічна боротьба між Богом і дияволом (гріхом) за душу людини. Та останнє слово за людиною, кому вона подасть свою руку. 

«Сатана має тільки одні ворота, щоб увійти в нашу душу – волю. Потаємних воріт не існує. Де немає згоди волі, там не має гріха, якщо в гру не вступає воля, то це не гріх, а тільки людська слабкість.»(Отець Піо)

Якщо людина насолоджується гріхом, то Господь сумує, через цей гріх та у смертельних муках жорсткої агонії  спливає кривавим потом.

Хочу проаналізувати, як один гріх накладається на другий, обплутує, зав’язує і затягує на дно прірви, яка називається пекло. Ось приклад – психолог по телебаченню на всю країну радить молодим людям жити без шлюбу, щоб пізнати краще одне одного, і якщо вони підходять один одному то можна тоді брати шлюб. Або одній дівчині з нашої прощі, котрій 19 років, лікар радить розпочати статеві стосунки з хлопцями, так як на його думку дівчина перестане хворіти. Незнаю як вам, але мене огортає стид і страх дивитися в очі Ісусу і Богородиці, страх, що ці «поважні люди» штовхають молоді, ніжні душі в обійми сатани. І стид, що ми знову і знову ображаємо любляче серце Бога. В своє оправдання прикличу на допомогу науку телегонію, створену генетиками, яка чітко показує, що чим більше у жінок до пологових сексуальних стосунків з різними чоловіками, тим самим сильніше засмічений ними її хромосомний ланцюг і тим менше у неї шансів народити улюбленому чоловікові його генетичне дитя, не схожих ні на батька, ні на матір. Телегонія, довела, що передаються не лише зовнішні ознаки перших сексуальних партнерів, але і внутрішні. Ось чому у всі часи і у всіх народах цінилась дівоча честь і подружня вірність, так як це генетична основа сімейного щастя, та щастя майбутнього батька і його дітей. Вона є фундаментом фортеці, не лише сімейних уставів, але і генетичної наступності здоров’я та благополуччя сім’ї, нації та держави. 

Крім того у неодруженої дівчини може бути не запланована, небажана вагітність і тоді щоб скрити наслідки «сексуальних забав» вона робить аборт. Аборт – це найбільший із смертельних гріхів. Вбивство дитини в лоні матері – це брутальний акт насильства. Завжди є дві жертви аборту: дитина, яку насильно вбивають і мати, що стає душевним та фізичним «інвалідом» на все життя. Фізичні та психічні наслідки аборту страшні і на жаль мало відомі, та проявляються значно пізніше, іноді навіть через багато років. Буває, що чоловіки покидають таку жінку, тільки тому, що він не можу знести її мук совісті і душевних страждань. Який диявольський жарт? Рідна мати власними руками, вбиває власну дитину. Це так страшно! Кожного року, коли проливається дитяча кров, це є як велике всепалення для диявола, це святкова гостина для диявола. Він потирає руки і танцює з радості. Відразу після цього в пеклі відкривається декілька печаток і виходять огидні страхохітливі духи, які випускають на землю, щоб знову спокушати християнські душі. Крім того на Службі Божій отець-парох попереджав нас, щоб ми не пили пепсі-колу в склад якої входить витяжка із вбитих лікарем ненароджених діте, і тим самим ми стаємо потенційними людоїдами. А тепер дивіться. Як сатана насміхається з нас, і нашої цивілізації, перетворюючи нас в нелюдів.  Багато гріхів за нами ходять спокушаючи нас: гордість, лицемірство, брехня, осуд, нарікання, сріблолюбство та інші. Однак до грішника, що кається з усіх своїх гріхів, Боже милосердя є безмежним. Як випросити у Господа прощення, як піднятися з гріхів, ми розглянемо у другій частині. (продовження буде…)

Віра Трунова, Стрий

Категорія: Навернення | Додав(ла): Оксана
Переглядів: 1201 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Прочанські вітання
[13.12.2022]
Вітаємо Андріану Шуригайло з Днем народження (0)
[12.12.2022]
Вітаємо Олександра Федорука з Ковеля (0)
[11.12.2022]
Наші вітання для Андріани Комарницької з Дрогобича (0)
Нові статті
[31.01.2022]
Чомусь мені все так здається... (0)
[27.01.2022]
Збірка заробітчанської поезії "Журавлині ключі" (0)
Свідчення
[07.09.2022][Враження]
Пісня "Ти моя Мати, Царице Небесна" (0)
[05.10.2021][Враження]
Відстані не мають значення, коли там мене чекають... (0)
[23.12.2019][Подяка]
Будьмо "скорі до слухання, повільні до говорення,  непоквапні до гніву" (0)
Друзі сайту


Копіюючи інформацію з сайту, робіть посилання на неї. © 2024