Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Слава Ісусу Христу! Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | Слава Ісусу Христу! Вітаємо Вас,Гість | RSS

Путівник сайту
Міні-вісточки
Наша історія
Друзі пропонують
Наша статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Вітаємо нового користувача Микола
Головна » 2015 » Квітень » 14 » Запрошуємо на концерт Оксани Винницької в місті Івано-Франківську
20:41
Запрошуємо на концерт Оксани Винницької в місті Івано-Франківську

ХРИСТОС ВОСКРЕС! ДОРОГІ ДРУЗІ!

   3 ТРАВНЯ 2015 РОКУ О 17,00 ВІДБУДЕТЬСЯ КОНЦЕРТ ОКСАНИ ВИННИЦЬКОЇ ІЗ НАГУЄВИЧІВ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ ФІЛАРМОНІЇ. КОШТИ ПІДУТЬ НА ДОПОМОГУ ПОРАНЕНИМ БІЙЦЯМ АТО.

Деякі роздуми про концерт, шалик і зав′язані очі…

   У 2007 році на десятиденну пішу прощу «Самбір-Зарваниця» прийшла тендітна дівчина. Вона мовчки стояла, тримаючи за руку літню жінку. За організаційною метушнею, формуванням прочанської колони, паломники не вспівали придивитися до сусідів, які мандрували поряд. Колона набирала темпу на гамірних самбірських дорогах. Гучномовці розносили паломницькі пісні, молитви, а дівчина легко ступала, притримуючись жінки.

   Лише через добрий десяток кілометрів, на перепочинку, паломники побачили і виразно зрозуміли, що у далеку двохсотп’ятдетикілометрову дорогу  пустилася незряча дівчина. Це була Оксана Винницька із Нагуєвичів, а мама Ніна пильно притримувала і оберігала її. Кожному стало не по собі. Намагалися підсобити мамі Ніні, вчилися вести. А ноги Оксанині горохом всіяли мозолі. Та дівчина наполегливо і терпеленно йшла до Зарваниці.

   Наступного 2008 року Оксана знову зав′язала синьо-жовтий шалик і поповнила прочанську родину. Власне цього року паломницькі мікрофони рознесли Оксанине зізнання: Бог відкрив у ній новий талант, Оксана Винницька  почала писати пісні: слова і музику. Пісня «Любім того, хто поряд є» стала справжнім хітом і у наступні роки поповнила список паломницьких пісень, видрукованих у путівнику.

   Спів полонив прочан і вони залюбки запрошували Оксану до мікрофону, забуваючи, що їй непросто йти і співати по  вибоїстій дорозі.

  Те що запропонував духовний провідник прощі отець Василь Поточняк спершу розсмішило паломників. Та голос отця був настільки переконливим, що кожен із паломників прийняв як належне. Завдання полягало в тому, щоб розбитися на пари. У кожній парі одному зав′язували шаликом очі, а другий повинен провести його 12 кілометрів лісовою дорогою. Вже пізніше у діленнях пережитим  паломники зізнавалися, якого страху набралися «незрячі» і як довірилися своїм провідникам, натомість провідники говорили про велику відповідальність перед тим, кого вели. Після цього «експерименту» кожен паломник глибше зрозумів, що означає цілковито довіритися Господу, а водночас вони іншими очима подивилися на Оксану.

   Наступного року  О. Винницькій здоров′я підкинуло нові серйозні виклики, вона вже не могла йти на прощу, але щоразу обдаровувала паломників своїм співом. Божі мандрівники добре пам′ятають концерт у Калуші (біля церкви Арх. Михайла), у Східниці, Бабухові. Оксана щедро обдаровувала своїми піснями, підбадьорювала на нелегкій дорозі, ділилася своїми творчими успіхами, новими піснями, збірками віршів. У 2012 році Оксана радо влилася в клуб «Об′єднані словом», друкує вірші на поетичному сайті, записала низку духовних пісень.

   Коли захворів отець Василь Оксана Винницька організувала благодійний концерт у Дрогобичі. Зараз організовує концерти на підтримку поранених бійців АТО. Особливо тепер, коли отець Василь відійшов у вічність часто згадуємо про той шалик – гадаємо його частіше потрібно зав′язувати на очі… і обдаровувати так, як Оксана...

   3 травня 2015 року о 17,00 Оксана Винницька запрошує нас усіх, об′єднаних прощею та словом на концерт в Івано-Франківську обласну філармонію. Кошти з концерту підуть на допомогу пораненим бійцям АТО. Часу небагато залишилося, тому дуже просимо відгукнутися всіх небайдужих.

Квитки можна замовити  в Оксани Винницької, Оксани Пронюк, Ігоря Лазоришина. Вартість квитків 50-90 грн.  Дякуємо за вашу сердечність.

Чекаємо Вашої допомоги. Звертайтесь за тел. 099-3153517 та 0984511463.

Друзі-паломники, відгукніться!!!

Лист Оксани Винницької:

"Мої найщиріші вітання! Христос Воскрес!

 Сподіваюсь, Ви не забули ще паломницю і співачку з Дрогобича - Оксану Винницьку. Давно вже вирішила для себе - зробити ще один авторський концерт в Івано-Франківську. І от визначилась з датою - 3 травня 2015 року.

Три роки тому франківська публіка досить добре сприйняла мою творчість. а наша спільнота дуже допомогла мені в організації та проведенні цього концерту. і саме тому ще раз звертаюсь до Вас з проханням в сприянні і підтримці проведення концерту 3 травня.

В непростий час для всієї країни, я в силу своїх фізичних проблем. можу тільки словом та піснею допомогти захисникам України. Зібрані кошти від концерту планую передати для лікування та реабілітації пораненим бійцям. За останній період з подібними концертами я виступала в Дрогобичі. Трускавці. Бориславі та Львові.

За три роки. що минули, я написала і поставила на музику багато нових пісень, які планую презентувати франківчанам.

Я можу і хочу багато - але тільки з допомогою та підтримкою людей доброї волі. я можу цього досягнути.

А саме тому прошу Вас посприяти мені в реалізації квитків на концерт та поширенні інформації про нього.

Заздалегідь вдячна за допомогу"

Заздалегіть вдячна за небайдужість!

Переглядів: 1377 | Додав(ла): Оксана | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук
Прочанські вітання
[13.05.2024]
Вітаємо з уродинами ім Оксану Калитчак з Турки (0)
[12.05.2024]
З СВЯТОМ, УКРАЇНСЬКА МАМО! (0)
[13.12.2022]
Вітаємо Андріану Шуригайло з Днем народження (0)
Нові статті
[31.01.2022]
Чомусь мені все так здається... (0)
[27.01.2022]
Збірка заробітчанської поезії "Журавлині ключі" (0)
Свідчення
[07.09.2022][Враження]
Пісня "Ти моя Мати, Царице Небесна" (0)
[05.10.2021][Враження]
Відстані не мають значення, коли там мене чекають... (0)
[23.12.2019][Подяка]
Будьмо "скорі до слухання, повільні до говорення,  непоквапні до гніву" (0)
Друзі сайту


Копіюючи інформацію з сайту, робіть посилання на неї. © 2024