Головна | Каталог свідчень | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Слава Ісусу Христу! Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | Слава Ісусу Христу! Вітаємо Вас,Гість | RSS

Путівник сайту
Міні-вісточки
Наша історія
Друзі пропонують
Категорії розділу
Навернення [6]
Оздоровлення [11]
Інше чудо [10]
Враження [61]
Подяка [20]
Прохання [24]
Наша статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вітаємо нового користувача Микола
Головна » Свідчення » Оздоровлення

Я змінився. І хочу, щоб весь світ змінився на краще.
01.03.2012, 16:31

Слава Ісусу Христу!  Я розкажу вам про себе. Мене звати В’ячеслав,  народився  9 серпня 1981 р. в день св. Пантелеймона цілителя.  З родовою травмою, діагноз  ДЦП (Дитячий церебральний  параліч),  моє дитинство було приречене і проведене в стінах  лікарень. З Божою допомогою моя мама мене лікувала. Вона вірила, що для Бога немає нічого неможливого. Монах Димитрій з села Руське Поле, що на Закарпатті, молитвами та святим Духом зцілив мене від епілепсії.

Та моїм другим  Днем народження з гори стала поїздка до Чорнобиля, коли я 18 серпня 1997 р був гостем та учасником ІІ Всесвітнього Форуму Українців. Коли ми реєструвалися в  готелі «Турист»,  до мене підійшли  2 молодих правоохоронці і поцікавилися метою мого перебування у м. Києві. Я пояснив, що ми є учасниками  Форуму, тоді вони з великою повагою віддали честь та побажали успіхів. З творчою наснагою ми розпочали працю. Маю дуже багато вражень від Форуму. Я побачив, як українська діаспора любить Україну і народ, але не сучасних політиків. Особливо мене вразила промова Аскольда Лозинського. Форум був дуже прогресивний, що не можна сказати про наступні. Тоді ми відвідали ЧАЕС (Чорнобильська Атомна Станція): там я побував біля 4 реактора  (при замірюванні Фонд радіації 999,99 кілоренген на секунду).  Там я побачив Прип’ять – мертве і пусте місто, розбиті вікна... Нас не зустрічали люди, не лунав дитячий сміх, тільки церква і старенькі бабусі дивилася нам в очі і ніби благали – порятуй дитино Землю, рідний край . Я зрозумів їхню біль і велику любов до землі, лебединну вірність і віру в майбутнє. 

Після повернення додому я відчув  як я змінився, почав ходити кожної неділі в церкву, покращував свою поведінку, поїхав в Почаївську Лавру.

В Почаєві мені багато пояснили: як очистити свою душу, від усяких недоліків такі: погані слова, постійно на дрібні нервові зриви, які призводять до різноманітних хвороб, починаючи  від легких хвороб аж до ракових, віл-інфікованих та  смерть.

Я змінився і хочу, щоб ви змінилися.  Тому радо поділюся з вами своїми думками-порадами.

Щоб змінитися повністю потрібно такі речі як: знайти та визнати свої, певні недоліки; замінитися на такі риси як «ВІРА ЛЮБОВ НАДІЯ»; та прагнути само вдосконалитися  через Святе Письмо,  БІБЛІЮ. Прочитувати на продовж  40-а днів акафіст будь-який, або усі псалми з 1  по 150, то дає дуже багато благодаті,  та усі недоліки автоматично відходять  при очищені душі, можуть, та при тому прагнути очистити свою душу. Тоді і людина отримує багато в різних питання. Тільки потрібно, їх побачити, а особливо в себе. Та при тому  потрібно обов’язково примиритися зі всіма своїми, що в сім’ї так само навіть з ворогами.

Та коли, ми переможемо свої слабкості,  ми будемо сильні в Христі і Христос буде змінювати нас та керувати нами. Хочу аби ми навчилися чути голос Духа Святого. Бо лукавий може наплутати та наробити великих проблемб. Запитуйте в духівників, аналізуйте і тоді ви розпізнаєте Святого Духа. Тоді ми зможемо виконати Божу Волю. Лише спільно, з Божої волі, ми напишемо нові  закони, які відповідають  БІБІЛІЇ, про що згадується «Об’явлені». Разом - ми є народ, є велика рішаюча сила. А по одинці ці проблеми, які звалились на нашу Україну, ми не вирішимо. Лише, коли ми почнемо збуватися своїх недоліків,  станемо більш дружними, уважними, милосердними -  змінимо ставлення один до одного. Для цього пропоную: не одноразово проходити чистку своєї душі - Сповідь, а може деколи 2 – 4 рази квартал, чи рік (кожен повинен відчувати по собі). Спілкуватися, свідчити, ділитися своїм досвідом - вчити інших, котрі не знають, як прийти до Бога. 

Ще деякі поради: моя позиція до різноманітних державних об’єднань є досить обережною, бо не знаю чи там нема антибіблійної законодавчої бази, при якій багато не відповідає, Біблії, а навіть суперечать. Та скажу так «Спочатку потрібно навести порядок, у своїй хаті, а потім дивитися на інших».

У сім’ях, в яких є хворі люди, будь-якої хвороби (при тому не переривати дане лікування), пропоную аби ближні, родина,  читали в  голосно ті молитви  «Акафісти або Псалми». Та при тому давайте переписуватися по  email: ekolviv1315@gmail.com   skype: ekolviv.

Коли, побільше людей захочуть змінитися, тим більше благодаті прийти, та ми можемо змінити починаючи: від себе, та своїх сім’ях, своє суспільство та тоді ми спільно з нашим, ви отримуєте то можна побачити будь-яких моментах та можливостях. Я постійно про це розповідаю знайомим та незнайомим, та тому мене підштовхнуло до написання.

Я є учасником прощ від Самбора до Зарваниці від 2008 року. Кожного разу  я прошу і відразу дякую за всі благодаті, навіть за дар життя та здоров’я і так далі. Та є такі випадки на різноманітних прощах, коли один – одному готовий всім допомогти, а після прощі, вдома, немає кому  води не подати...

Де ж наша  ВІРА, ЛЮБОВ ТА НАДІЯ!!!???

Вячеслав МЕЛЬНИК, м. Львів

Категорія: Оздоровлення | Додав(ла): Оксана
Переглядів: 2564 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Прочанські вітання
[13.12.2022]
Вітаємо Андріану Шуригайло з Днем народження (0)
[12.12.2022]
Вітаємо Олександра Федорука з Ковеля (0)
[11.12.2022]
Наші вітання для Андріани Комарницької з Дрогобича (0)
Нові статті
[31.01.2022]
Чомусь мені все так здається... (0)
[27.01.2022]
Збірка заробітчанської поезії "Журавлині ключі" (0)
Свідчення
[07.09.2022][Враження]
Пісня "Ти моя Мати, Царице Небесна" (0)
[05.10.2021][Враження]
Відстані не мають значення, коли там мене чекають... (0)
[23.12.2019][Подяка]
Будьмо "скорі до слухання, повільні до говорення,  непоквапні до гніву" (0)
Друзі сайту


Копіюючи інформацію з сайту, робіть посилання на неї. © 2024